‘5D contact meditation’ at Eigentijdse Jongeren Festival 2017

Contactmeditatie door Leaf & Stone
Workshop Eigentijdse Jongeren Den Haag – thema water
16 november 2017

Een verdiepende workshop met de focus op het element water. Voel hoe jouw energetische flow contact maakt met je diepe zelf of met de energie van de ander. Gebruik de ander als spiegel om naar jezelf te kijken of laat je raken door de ander. Ontmoet en ervaar alles wat al aanwezig is in het lichaam. Dit doen we door middel van verschillende contactmeditaties afgewisseld met meer dynamische oefeningen, zoals ademtechnieken en acupressure op het lichaam.

Echte verbinding voelen met je diepste zelf of een intieme verbinding voelen met de ander kan zowel angst als verlangen oproepen. Weet dat beide emoties goed zijn voor het moment nu. Door vanuit het hoofd te dalen naar het hart kan je voelen wat je echt graag zou willen. Wil je je liever meer openen of eerder sluiten? Zelfs weerstand opmerken kan een interessante ontdekking zijn.

Ook besteden we aandacht aan het openen van de bovenste chakra’s door middel van derde oog meditatie en maken we een begin met verbinden met een bijzondere trilling op deze aarde. Zie de eerste visuele kleuren die horen bij de kracht van 5D, die van de universele liefde.

Leaf & Stone

Leaf & Stone begeleidt meditaties en healings in Den Haag. Naast verschillende soorten meditaties bij ‘Leaf & Stone’ helpt Malou anderen in contact te komen met hun persoonlijke begeleider. Zo kan ze je verder helpen op jouw pad van ontwikkeling of advies geven voor meer stroming in je leven. In de workshop combineert ze mindful meditatie met in contact komen met hogere energie. Ze leert je hoe je je bovenste chakra’s meer kan openen en zo meer inzicht te krijgen in je eigen levenspad.

Foto: Pleun’s perspective