Come as you are | Procesweekenden 17- 18 – 19 September 2021 (VOL)

Kom drie dagen genieten, ontspannen en verdiepen!
In de bedding van een prachtig landgoed, lekker eten en verdiepend proceswerk krijg je alle ruimte voor jezelf.

 

Met een groep van 12 deelnemers ga je 3 dagen op avontuur. We ontvangen je graag op het heerlijke landgoed van Moon’s Farm, waar je met rijke biologisch-veganistische maaltijden in de watten wordt gelegd, terwijl je op onderzoek gaat in licht en donker. Waar sta jij nu? Waar wil je naar toe?

We nemen je mee in de wereld van adem en spirit. We nodigen je uit te ontmoeten, precies wat er nu in je leeft. Zodat jij kan herinneren, jouw unieke beweging: de kwaliteiten die de jouwe zijn, de stappen die je hebt te zetten en wat je hiervoor los mag laten.

We leven in een bijzondere tijd, die ons uitdaagt om de transitie te maken van mind-bewustzijn (3D) naar hart-bewustzijn (5D). Het vraagt moed om dit pad te bewandelen. Wij, Malou en Lo, faciliteren een sacred space waarbinnen jij op onderzoek gaat. Welke beweging wil jouw hart maken?

We zullen werken met het grotere veld. Dit is een zachte en directe manier van werken in het moment. Een laten ontvouwen van de magie, ervaarbaar hier en nu, in jouw lichaam en persoonlijke ervaring. We begeleiden je tot concrete inzichten en stappen die ondersteunend zijn voor jouw levenspad.

 

 

 

EEN REIS LANGS VELE DIMENSIES

Het maakt niet uit waar je staat, met welke vraag, verlangen of behoefte je binnenkomt. Alles geeft toegang tot jouw essentie. Of je hier nu bewust van bent of niet. Juist daar waar jij jezelf vergeten bent, zul je weer ontmoeten, mag je thuiskomen. Een reis van zelfliefde, beminnen van je eigenheid. De dagen zullen je meenemen voorbij oordeel en hard werken. Zodat je met zachte blik kan ervaren, wat er door jou heen geleefd wil worden.

Zo welkom.

Je zou kunnen zeggen dat het een reis wordt langs vele dimensies. Een avontuurlijke reis ook, waarbij we ons verbinden met de intelligentie van het hart, de energie van de groep en het energetische veld van het universum zelf.

Als je uitgaat van divine timing, dan komen alle groeiprocessen op het juiste moment. Durf jij in je schaduw te stappen en vanuit hier jouw nieuwe licht te ontdekken? Wat dit mysterie voor jou betekent en welke stappen jij te zetten hebt, ga je in dit procesweekend ervaren.

As above so below.

De sleutels die jou gegeven zijn, kan alleen jij ontdekken.
Wat jij te leven hebt, ligt in jou besloten.
Heb je zin de sprong te wagen?

 

 

OVER ONS

Het weekend wordt begeleid door Lo Hermsen en Malou Tan. Lo werkt in het systemische veld, met adem- en lichaamswerk. Ze nodigt je uit om thuis te komen, ook daar waar jij jezelf vergeten bent. Malou werkt als gidsenvertaler en spiritchanneler. Zij nodigt je uit om te herinneren wie je ten diepste bent.

Meer over Lo: innerjourneys.nl
Meer over Malou: leafandstone.nl

We kijken er naar uit om een prachtige tijd met je te ervaren en we verheugen ons deze reis met je te maken.
Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt.

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Data:
17 – 18 -19 september 2021 (vol)
19 – 20 – 21 November 2021 (vol)
21 – 22 – 23 Januari 2022
4 – 5 – 6 Maart 2022

Aanvang: vrijdag 10.30u
Einde: zondag 17.00u
Locatie: Moon’s Farm, Noordwijk (ZH) | The Guesthouse
Prijs: €650 all-in verblijf, biologisch-veganistische maaltijden

Malou Tan | channeling vibrations of light | leafandstone.nl | malou@leafandstone.nl
Lo Hermsen | breath and bodywork | innerjourneys.nl | lo@innerjourneys.nl

 

 

 

    Inschrijven voor procesweekend
    COME AS YOU ARE

    Selecteer de editie(s) waarvoor je je wil inschrijven