Full Moon meditation | Completion

19 April 2019
19:30 – 21:00
Leaf & Stone house | Entree op donatie

Door: Malou Tan van ‘Leaf & Stone’

Heb je altijd al meer willen voelen wat de maan voor jou kan betekenen? Voel wat de energie voor jou kan doen door deze te sturen in overgave. Kan je soms niet slapen of voel je je onrustig bij volle of nieuwe maan? Weet dan dat je de energie van de maan ook kan gebruiken als een mooie richtingswijzer op jouw levenspad.

De volle maan van 19 april komt na de intense reeks van supermanen en is de tweede volle maan in Weegschaal op een rij. De volle maan laat je met jouw energie naar buiten treden. Deze wordt ook wel de ‘Maan van het Ontwaken’ genoemd. Deze maansviering staat in het lucht-teken ‘Weegschaal’ en laat je processen afronden die de laatste tijd speelden. Kan je loslaten wat er speelde qua grote thema’s in je leven en nieuwe dingen toelaten? Durf je jezelf te vertrouwen op de energiestroom van overvloed?

Ook kan je een nieuw begin ervaren voor de thema’s van de volgende nieuwe maan.

Verschillende soorten meditaties, zoals de HAR-meditatie en een langere stilte meditatie komen aan bod. Bij deze samenkomst wil ik je vragen je opschrijfboekje (weer) mee te nemen. Mocht je er geen hebben, dan raad ik je aan er eentje te beginnen. Zo kun je de energie van de maan komend jaar volgen en zien hoe het jouw systeem beïnvloed. Geschikt voor zowel beginners als meer ervaren deelnemers. Erna is er tijd voor thee & delen. Laat je verrassen door de maans energie, je bent welkom!

Geef jezelf op door jezelf op ‘gaan’ te zetten in het Facebook event -en- een mailtje te sturen naar:
malou@leafandstone.nl Er is maar beperkt plek beschikbaar.

Entree is op donatie: voel hoeveel je het waard vindt, dit maakt maan meditaties mogelijk voor iedereen.

Inloop: 19:15 (maak een fijn plekje voor jezelf)
Meditaties & oefeningen: 19:30 – 20:30
Thee & sharing: 20:30 – 21:00

Illustratie: Malou Tan
Facebook event: here
Adres Leaf & Stone house: Noordeinde 36 – 2 hoog