Full Moon meditation | Deepening

20 Januari 2018
12:00 – 13:30
Leaf & Stone house | Entree op donatie

Door: Malou Tan van ‘Leaf & Stone’

Heb je altijd al meer willen voelen wat de maan voor jou kan betekenen? Voel wat de energie voor jou kan doen door deze te sturen in overgave. Kan je soms niet slapen of voel je je onrustig bij volle of nieuwe maan? Weet dan dat je de energie van de maan ook kan gebruiken als een mooie richtingswijzer op jouw levenspad.

De volle maan van 21 januari komt na de intense eclipse van afgelopen nieuwe maan op 6 januari. De volle maan laat je met jouw energie naar buiten treden. Dit keer betreft het de tweede eclipse van het jaar: de maansverduistering. Het wordt ook wel een bloedmaan genoemd, vanwege de bijzondere rode kleur die de maan kan zijn, doordat de aarde precies tussen de zon en de maan instaat. Deze maansviering staat in het krachtige teken ‘Leeuw’ en laat je diep gaan in jezelf. Hoe kan jij -ten volste- aanwezig zijn met al jouw kunnen? Durf je jezelf te laten zien met jouw volle potentie? Ook kan je een nieuw begin ervaren voor de thema’s van de volgende nieuwe maan.

Verschillende soorten meditaties, zoals kath-meditatie en kristal-meditaties komen aan bod. Bij deze samenkomst wil ik je vragen je favoriete kristal mee te nemen. Mocht je er geen hebben, dan kan je er altijd een lenen van Malou. Geschikt voor zowel beginners als meer ervaren deelnemers. Erna is er tijd voor thee & delen. Laat je verrassen door de maans energie, je bent welkom!

Geef jezelf op door jezelf op ‘gaan’ te zetten in het Facebook event -en- een mailtje te sturen naar:
malou@leafandstone.nl

Entree is op donatie: voel hoeveel je het waard vindt, dit maakt maan meditaties mogelijk voor iedereen.

Inloop: 11:45 (maak een fijn plekje voor jezelf)
Meditaties & oefeningen: 12:00 – 13:00
Thee & sharing: 13:00 – 13:30

Illustratie: Malou Tan
Facebook event: here
Adres Leaf & Stone house: Noordeinde 36 – 2 hoog