Full Moon meditation | True Power

19 Februari 2019
14:00 – 15:30
Samudra Yoga | Entree op donatie

Door: Malou Tan van ‘Leaf & Stone’
In liefdevolle samenwerking met ‘De Paradijsvogels’ en ‘Samudra Yoga’

Heb je altijd al meer willen voelen wat de maan voor jou kan betekenen? Voel wat de energie voor jou kan doen door deze te sturen in overgave. Kan je soms niet slapen of voel je je onrustig bij volle of nieuwe maan? Weet dan dat je de energie van de maan ook kan gebruiken als een mooie richtingswijzer op jouw levenspad.

De volle maan van 19 Februari komt na de diepe nieuwe maan in Waterman van afgelopen 4 februari. De volle maan laat je met jouw energie naar buiten treden. Dit keer betreft het de tweede supermaan van het jaar 2019. Het wordt ook wel een een extra krachtige maan genoemd, vanwege de afstand tot de aarde. Deze maansviering staat in het teken Maagd en laat jouw kracht ontkiemen. Wat is zuivere kracht? Durf je jezelf te laten zien met jouw volledige energie? Extra bijzonder is: De maan bereikt haar hoogtepunt in deze tijd van de meditatie. Ook kan je een nieuw begin ervaren voor de thema’s van de volgende nieuwe maan.

Verschillende soorten meditaties, zoals kath-meditatie en Manipura kracht meditaties komen aan bod. Geschikt voor zowel beginners als meer ervaren deelnemers. Erna is er tijd voor thee & delen. Laat je verrassen door de maans energie, je bent welkom!

Geef jezelf op door jezelf op ‘gaan’ te zetten in het Facebook event & stuur Malou een e-mail info@leafandstone.nl

Entree is op donatie: voel hoeveel je het waard vindt, doneer vanuit het hart <3

Inloop: 13:45 (maak een fijn plekje voor jezelf)
Meditaties & oefeningen: 14:00 – 15:00
Thee & sharing: 15:00 – 15:30

Illustratie: Malou Tan
Facebook event: here
Adres Samudra Yoga: Korte Poten 59 (In de Natural Health Company)