‘God & Goddess ritual’ at Eigentijdse Jongeren Den Haag

Donderdag 31 mei
Tijd: 19.00 – 22.30
Locatie: Wajid Osho Meditatie Centrum Den Haag
Entree: 10 euro
Gratis thee en water

De ‘God and Goddess ritual’ is een verdiepende workshop om kennis te maken met jouw innergod of innergoddess. De magische en krachtige versie van jezelf die leeft vanuit 5D energie. Dit is energie vanuit het hart vol onvoorwaardelijke liefde voor het geheel. Deze energie is altijd aanwezig, maar je leven hier op aarde zorgt er soms voor dat je functioneert vanuit 3D. Dit is aardse energie die je met beide benen op de grond houdt.

Door volledig in 5D energie te treden kun je kennismaken met de magie van het bestaan. Wanneer je contact maakt met je innergod of innergoddess kan je gaan voelen waarom je hier bent op aarde. Je maakt kennis met je grotere doel, datgene waarvoor jij hier bent. Sommige natuurlijke kwaliteiten die je bezit, zitten in je pakket wat je hebt meekregen. Niet iedereen is zich hier al bewust van. Ontvang nieuwe inzichten in je natuurlijke kracht, die je niet hoeft aan te leren maar wat al aanwezig is in het hart en zich alleen maar hoeft te ontvouwen.
Dit kan in het begin onwennig of verwarrend voelen. Gedachten in het hoofd kunnen je hier op aarde houden. Het vereist enige overgave om volledig erop te mogen vertrouwen dat je al zoveel kracht en schoonheid bij je draagt en mag omarmen.

Deze natuurlijke flow vanuit 5D, kan een stroom brengen van zelfliefde en acceptatie waarin je onvoorwaardelijke liefde mag ontvangen.
De workshop zelf bestaat onder andere uit diepere ademhalingsoefeningen en een tantrisch ritueel. Voel je welkom om de magie in het leven te komen ontdekken!

OVER DE WORKSHOPGEVERS

Leaf & Stone begeleidt mindful workshops en healings in Den Haag. Naast verschillende soorten verdiepende workshops bij ‘Leaf & Stone’ helpt Malou anderen in contact te komen met hun persoonlijke begeleider. Zo kan ze je verder helpen op jouw pad van ontwikkeling of advies geven voor meer stroming in je leven. In de workshop gebruikt ze tantrische oefeningen waardoor je in contact kan komen met je eigen levensenergie. Sinds 2016 leren Olaf en Malou bij het Centrum voor Tantra.

PROGRAMMA

19.00 Inloop met thee (deur sluit om 19.25)
19.30 God & Goddess ritual
22:30 Einde workshop. Ruimte om na te praten met een kopje thee