‘Light hearted’ workshop at Eigentijdse Jongeren Festival 2018

Light Hearted is een verdiepende workshop over zelfliefde en de reikwijdte van het licht in jouw hart. Wat verlicht jouw hart en geeft jouw de ruimte om helemaal jezelf te mogen zijn? Voel in verschillende tantrische oefeningen hoe jij zelf je eigen hart kan verlichten met liefde voor jezelf. Een workshop waarin je kan ademen in licht door jouw hart meer ruimte te geven om volledig te zijn.

Het hartchakra is het vierde chakra. Deze energie staat voor het juiste evenwicht tussen liefde voor jezelf en intieme relaties met anderen. In deze workshop gaan we werken met het aanvoelen van de juiste balans van onder andere het geven en ontvangen. We leren erop te vertrouwen om beslissingen te nemen vanuit de trilling van het hart (5D) en minder vanuit het verstand (3D). We geven ruimte voor de wijsheid wat komt vanuit intuïtie. Hiervoor onderzoeken we welke delen van het hart nog in schaduw zijn en hoe we hiervoor op liefdevolle manier verlichting kunnen geven.

Energie van overvloed in liefde, vergeving of licht kunnen het hart laten stromen. Gevoelens van afwijzing, verlating en verlies kunnen ertoe leiden dat niet het hele hart kan meetrillen in deze nieuwe master-trilling van 5D. Schaamte of kritiek kunnen ervoor zorgen dat we niet volledig onszelf mogen zijn. Eenzaamheid en angst voor intimiteit kunnen ons beperken om volledig te mogen ontvangen of te geven. Mag alles er zijn en in het licht gezet worden? Durf je liefde te geven aan jezelf voor alles wat zich aandient?

Kortom, door ruimte te geven aan alle emoties die aanwezig zijn in het hart en te ontspannen in alles wat zich aandient, ontstaat er ruimte die zich kan vullen met levensenergie. Voel je welkom!

Locatie: Main tent
Tijd: Zaterdag 11 augustus 09:30 am – 11:30 am

Foto: Jorrit