New Moon meditation | Silence

6 januari 2019
12:00 – 13:30
Leaf & Stone house  | On donation

Door: Malou Tan van ‘Leaf & Stone’

Heb je altijd al meer willen voelen wat de maan voor jou kan betekenen? Voel wat de energie voor jou kan doen door deze te sturen in overgave. Kan je soms niet slapen of voel je je onrustig bij volle of nieuwe maan? Weet dan dat je de energie van de maan ook kan gebruiken als een mooie richtingswijzer op jouw levenspad.

De nieuwe maan van 6 januari komt met de eerste zonsverduistering van het jaar. De maan staat dan tussen de zon en de aarde. De nieuwe maan laat je naar binnen keren en voelen wat de de afgelopen periode met jou heeft gedaan. Ook kan je een nieuw begin ervaren voor de thema’s van de volgende volle maan.

De maan staat in Steenbok wat ons kan helpen alle opties op tafel te leggen. Het is een energie van positiviteit, idealisme en hoop. Dit beloofd een groots creatief jaar te worden, het jaar om te manifesteren vanuit intuïtie van jouw dromen. Je mag groots denken, voelen en uitvoeren, de planeten geven je de vrijheid om ruimte in te nemen. Ik nodig je uit om op tijd een fijn plekje voor jezelf te maken, de inloop is vanaf 11:45 en de workshop zal beginnen om 12:00.

Deze workshop zal een langere meditatie zijn in volledige stilte. Laat je verrassen door stilte en de ruimte die het kan bieden om dingen in jezelf te laten ontstaan zonder ervoor te werken. Vanuit ontspanning creatie te laten opkomen. Ik nodig je uit om pen en papier mee te nemen om jouw stilte om te zetten in de woorden die erbij horen. De ‘Silence meditation’ is een reeks door het gehele jaar. Door het op papier bij te houden wat er mag ontstaan, kan je verschillende ontwikkelingen doorvoelen gedurende het jaar 2019.  Geschikt voor zowel beginners als meer ervaren deelnemers. Erna is er tijd voor thee & delen. Laat je verrassen door de nieuwe maans energie, je bent welkom!

Meld je aan door jezelf op ‘aanwezig’ te zetten in het Facebook event of door een mail te sturen naar info@leafandstone.nl

Illustratie: Malou Tan
Facebook event: Here
Adres Leaf & Stone house: Noordeinde 36 – 2 hoog