New moon meditation | New beginning

7 december 2018
18:00 – 19:00
Samudra Yoga | Gratis entree

Door: Malou Tan van ‘Leaf & Stone’
In liefdevolle samenwerking met ‘Samudra Yoga’

Heb je altijd al meer willen voelen wat de maan voor jou kan betekenen? Voel wat de energie voor jou kan doen door deze te sturen in overgave. Kan je soms niet slapen of voel je je onrustig bij volle of nieuwe maan? Weet dan dat je de energie van de maan ook kan gebruiken als een mooie richtingswijzer op jouw levenspad.

De nieuwe maan van 7 december komt na de diepgaande Bloedmaan van 23 november (thema: overleven). De nieuwe maan laat je naar binnen keren en voelen wat de de afgelopen periode met jou heeft gedaan. Ook kan je een nieuw begin ervaren voor de thema’s van de volgende volle maan.

De maan staat in Boogschutter wat ons kan helpen het grotere plaatje te bekijken. Dankbaarheid voor alles wat is gekomen en een nieuwe frisse blik met wensen voor het nieuwe jaar. Ik nodig je uit om op tijd een fijn plekje voor jezelf te maken, de inloop is vanaf 17:45 en de workshop zal beginnen om 18:00.

Verschillende soorten meditaties, zoals contact-meditatie of kath-meditatie komen aan bod. Geschikt voor zowel beginners als meer ervaren deelnemers. Erna is er tijd voor thee & delen. Laat je verrassen door de nieuwe maans energie, je bent welkom!

Illustratie: Malou Tan
Facebook event: Here
Adres Samudra Yoga: Korte Poten 59 Den Haag