Online breathwork circle & connecting with spirit | NL

Online ademcirkel | Rebalance your energy
Wednesday the 8th of June 2022

19:30 – 21:00

Een reis met adem en spirit vanuit de bedding van je eigen thuis. Deze online ademcirkels zullen Lo Hermsen & Malou Tan eens in de zoveel tijd faciliteren, om zo laagdrempelig samen te komen en te verdiepen met elkaar. Wees welkom, meer informatie hieronder.

Als je vaker hebt deelgenomen aan een online ademcirkel, dan weet je welke voorbereiding we je aanraden:

  • zorg voor een fijn plekje thuis, waar je ongestoord kan liggen ademen
  • het is fijn om een dekentje binnen handbereik te hebben
  • draag relaxte kleding 

Ben je niet bekend met ademwerk vanuit de bedding van je eigen thuis? Dan raden we je aan om ter voorbereiding deze video (24 min.) bekijken. In deze video laat Lo zien hoe je jezelf kan begeleiden in het bewust verbonden ademen vanuit huis. Hoe begin je? Hoe nodig je je adem uit? Hoe kan je jezelf verder ondersteunen?

Het belangrijkste dat we je mee willen geven dat je niet zo veel hoeft te doen. De ademt doet het werk, jij staat toe, blijft ademen, blijft aanwezig. Een veilige bedding is hiervoor essentieel, blijf dat dus altijd aftasten van binnen. Je kan altijd eerder stoppen, wel is het dan fijn om rustig na te voelen. Daarnaast is het helend voor je systeem als je energie mag doorstromen, experimenteer soms met de interventies, geef geluid en beweeg, ontdek wat voor jou werkt. En onthoud dat je alle tijd mag nemen. Je hoeft nergens overheen te stappen. Je mag loslaten dat je ergens anders moet zijn, wees nieuwsgierig naar waar je nu bent – precies met wat zich nu laat ervaren.

 

Feel welcome to join!
Arriveer voor 19:25 zodat je een fijn plekje voor jezelf kan maken.

  • 15 minuten openingschanneling
  • 60 minuten ademsessie
  • afsluiting op eigen tempo

 

Donation

Deze ademcirkel komt vanuit het hart en de zin om met jullie te kunnen delen. Voor de energie-uitwisseling vragen we of je een bedrag wilt overmaken wat voor jou klopt.
Je zou een engelennummer kunnen doneren, zoals € 11,11 / € 12,12 / € 22,22 / € 33,33 enz. ♥

Donation link: Paypal
Donation link: Tikkie

 

Link online meditation
Klik hier voor de zoomlink

Password: Welcome