‘Tantra Anahata’ at Club Lite

Zondag 1 april
Tijd: 19.00 – 22.30
Locatie: Club Lite Amsterdam
Entree: 12 euro
Gratis thee en water

Chakra: Anahata

‘Tantra Anahata’ is een verdiepende workshop over de trilling in het hart. Volgens de numerologie is 2018 het jaar van de overgave in diepere hartvibratie. We voelen de overgang van 3D naar 5D. Van het bekijken vanuit aardse zaken naar handelen vanuit onvoorwaardelijke liefde. Vanwege de meestertrilling 11 (2+0+1+8) wordt jouw hart uitgedaagd om op een hoger niveau mee te trillen. De maand april is een powermaand voor deze meestertrilling 11, waarin je gevoeliger wordt om grote stappen te nemen. Overgave durven toelaten, zeker op de eerste van de maand. Relaties om jou heen waarbij dit niet lukt zullen daarom ook langzaam uit je energieveld verdwijnen. Nu is de tijd om te groeien in zelfliefde en compassie. Steeds meer mensen ontwaken volledig in het hart en gaan doen waar ze écht passie en liefde voor voelen. Door de schaduwkanten aan te kijken waar nu nog geen licht valt, zul je voelen dat je meer kan verlichten.

Het ‘Anahata’ chakra is het vierde chakra. Dit staat voor het juiste evenwicht tussen liefde voor jezelf en intieme relaties met anderen. In deze workshop gaan we werken met het aanvoelen van de juiste balans in geven en ontvangen. We leren erop te vertrouwen om beslissingen te nemen vanuit de trilling van het hart (5D) en minder vanuit het verstand (3D). We geven ruimte voor de wijsheid wat komt vanuit intuïtie. Hiervoor onderzoeken we welke delen van het hart nog in schaduw zijn en hoe we hiervoor op liefdevolle manier verlichting kunnen geven. Gevoelens van afwijzing, verlating en verlies kunnen ertoe leiden dat niet het hele hart kan meetrillen in deze master-trilling. Schaamte of kritiek kunnen ervoor zorgen dat we niet volledig onszelf zijn. Eenzaamheid en angst voor intimiteit kunnen ons beperken om volledig te mogen ontvangen of geven.

Kortom door ruimte te geven aan alle emoties die aanwezig zijn in het hart en te ontspannen in alles wat zich aandient, ontstaat er ruimte die zich kan vullen met levensenergie. Voel je welkom.

Leaf & Stone

Leaf & Stone begeleidt cirkels en healings in Den Haag. Naast verschillende soorten verdiepende cirkels bij ‘Leaf & Stone’ helpt Malou anderen in contact te komen met hun persoonlijke begeleider. Zo kan ze je verder helpen op jouw pad van ontwikkeling of advies geven voor meer stroming in je leven. In de workshop gebruikt ze tantrische oefeningen waardoor je in contact kan komen met je eigen levensenergie. Sinds 2016 leren Olaf en Malou bij het Centrum voor Tantra.

PROGRAMMA
19.00 Inloop met thee
19.30 Begin Tantric Anahata Workshop door Leaf and Stone
22:30 Einde workshop. Ruimte om na te praten met een kopje thee

Photography: Malou Tan