Tantra Anahata at ‘Conscious Christmas’ Odessa boat

Een verdiepende workshop over de levensenergie in het hart.

Conscious Christmas Paradise
Odessa Amsterdam
Veenkade 259

Steeds meer mensen ontwaken volledig in het hart en gaan doen waar ze écht passie en liefde voor voelen. Door de schaduwkanten aan te kijken waar nu nog geen licht valt, zul je voelen dat je steeds meer kan verlichten. Waar houd jij jezelf nog tegen om volledig te schijnen? Het ‘Anahata’ chakra is het vierde chakra. Dit staat voor het juiste evenwicht tussen liefde voor jezelf en intieme relaties met anderen.

In deze workshop gaan we werken met het aanvoelen van de juiste balans in geven en ontvangen. We leren erop te vertrouwen om beslissingen te nemen vanuit de trilling van het hart en minder vanuit het verstand. We geven ruimte voor de wijsheid wat komt vanuit intuïtie. Hiervoor onderzoeken we welke delen van het hart wat nog licht kunnen gebruiken en hoe we hiervoor op liefdevolle manier verlichting en warmte kunnen geven.

We zijn in december, de laatste maand van het jaar. Het biedt ons een mooie kans om te kijken wat er zich allemaal heeft aangediend in 2018 en wat er veranderd is in onze hart space. We komen dan net 1 dag uit de nieuwe volle maan van 22 december. De trilling van dankbaarheid en ruimte zal nog steeds voelbaar zijn en is bijzonder om verder te onderzoeken.

Door volledig aanwezig te zijn en ruimte te geven aan alle emoties in het hart kun je voelen waar je nog meer kan openen. Door ontspanning in alles wat zich aandient, ontstaat er ruimte die zich kan vullen met nieuwe levensenergie. Voel je welkom!

Over Workshopgevers

Malou

Malou is de ontspanningsvogel en hoofdzakelijk bezig met haar grote liefde ‘Leaf & Stone’. Vanuit ‘Leaf & Stone’ begeleidt zij mindful workshops en healings in Den Haag. Momenteel geeft Malou meditatielessen bij ‘Delight Yoga’ en Moon Meditations bij ‘Samudra Yoga’. Daarnaast host zij verdiepende cirkels bij ‘Leaf & Stone’ waarbij ze onder andere de 5D energie onderzoekt. Ook helpt Malou anderen in contact te komen met hun persoonlijke begeleider (gidsen) tijdens healings. Zo kan ze je verder helpen op jouw pad van ontwikkeling of advies geven voor meer stroming in je leven. In deze workshop gebruikt ze tantrische oefeningen waardoor je in contact kan komen met je eigen levensenergie. Sinds 2016 leert Malou bij het Centrum voor Tantra.

Olaf

Hij is de aardevogel en host meerdere workshops in Den Haag namens De Paradijsvogels bij ‘Samudra Yoga & More’. Denk daarbij aan mannencirkels, tantra workshops, cacaoceremonies, aardende workshops en stiltewandelingen. Ook is hij regelmatig te vinden als vogel in ‘De Paradijsvogel area’ op verschillende festivals. Naast een paradijsvogel is Olaf ook actief bij ‘Leaf & Stone’ aan de zijde van Malou en hosten zij regelmatig als ‘Leaf & stone’ tantrische workshops. Ook Olaf  is sinds 2016 student bij het ‘Centrum voor Tantra’.

Christmas creation on the photo: Ratna!