Tantra Anahata at ‘Eigentijdse Jongeren’

Tantra Anahata | Eigentijdse Jongeren Verbindingsavond

Tantra Anahata is een verdiepende workshop over de levensenergie in het hart. Steeds meer mensen ontwaken volledig in het hart en gaan doen waar ze écht passie en liefde voor voelen. Door de schaduwkanten aan te kijken waar nu nog geen licht valt, zul je voelen dat je steeds meer kan verlichten. Waar houd jij jezelf nog tegen om volledig te schijnen? Het ‘Anahata’ chakra is het vierde chakra. Dit staat voor het juiste evenwicht tussen liefde voor jezelf en intieme relaties met anderen.

In deze workshop gaan we werken met de hartenergie. We gaan levensenergie in beweging brengen en het hart hiervan vervullen. Van daaruit zullen we verbinding aangaan, met onszelf en met de mensen om ons heen. We gaan elkaar ontmoeten vanuit een kwetsbare openheid en authenticiteit. We nodigen jullie hierbij uit om alle mentale constructies en gedachten vrij te laten. We leren erop te vertrouwen om beslissingen te nemen vanuit de trilling van het hart en minder vanuit het verstand. We geven ruimte aan de intuïtieve wijsheid die het hart in zich draagt.

Ontmoetingen worden vaak gekleurd door eerdere ontmoetingen, gevoelens die je al bij je draagt of aannames gebaseerd op andere, vergelijkbare ervaringen. Wat gebeurd er als dit alles wegvalt en je werkelijk in het moment aanwezig kan blijven. Wat gebeurd er als jouw harts energie werkelijk gedeeld kan worden met de ander vanuit een diepe compassie. Wat ervaar jij en hoe verhoud jij je tot die openheid en kwetsbaarheid? Dat zijn vragen die we gaan onderzoeken tijdens deze avond.

De workshop vindt plaats op 4 Februari, de dag van de nieuwe maan. Deze nieuwe maan laat je naar binnen keren en voelen wat er in jou speelt. Door volledig aanwezig te zijn en ruimte te geven aan alle emoties in het hart kun je voelen waar je nog meer kan openen. Door ontspanning in alles wat zich aandient, ontstaat er ruimte die zich kan vullen met nieuwe levensenergie. Voel je welkom!

✨ Over de workshopgevers ✨

Malou

Malou begeleidt verschillende mindful workshops en healings vanuit haar grote liefde ‘Leaf & Stone’. Ze geeft meditatielessen bij ‘Delight Yoga’ en Moon Meditations bij ‘Samudra Yoga’ in Den Haag. Daarnaast host zij verdiepende cirkels bij ‘Leaf & Stone’ waarbij ze onder andere de 5D energie onderzoekt. Ook helpt Malou anderen in contact te komen met hun persoonlijke begeleider (gidsen) tijdens healings. Zo kan ze je verder helpen op jouw pad van ontwikkeling of advies geven voor meer stroming in je leven. In deze workshop gebruikt ze tantrische oefeningen waardoor je in contact kan komen met je eigen levensenergie. Sinds 2016 leert Malou bij het Centrum voor Tantra.

Olaf

Hij begeleidt allerlei soorten workshops namens ‘Leaf & Stone’ en namens ‘De Paradijsvogels’. Denk daarbij aan mannen-cirkels, tantra workshops, cacao-ceremonies en aardende workshops. Ook is hij regelmatig te vinden als vogel in ‘De Paradijsvogel Area’ op verschillende festivals. Sinds 2016 is hij student bij het ‘Centrum voor Tantra’. Tantra is voor hem een rode draad in zijn spirituele ontwikkeling en iets waardevols wat gedeeld mag worden.

? Leaf & Stone ?

‘Leaf and Stone’ maakt deel uit van onze persoonlijke reis op zoek naar een meer spiritueel en verbonden leven, door andere mensen te verbinden met zichzelf, elkaar en de spirituele wereld. We hopen dit te bereiken door een veilige, rustige en intieme omgeving te bieden tijdens onze workshops en healings. ‘Leaf and Stone’ richt zich voornamelijk op verbinding, acceptatie en het vergroten van de stroom van energie en het openen van de chakra’s, wat op zijn beurt leidt tot meer zelfliefde en persoonlijk inzicht en uiteindelijk meer intieme verbindingen met de wereld om je heen. Wij geloven in het vermogen om zichzelf te helen en bieden slechts de gelegenheid, begeleiding en hulp om dat te doen. Iedereen heeft zijn of haar eigen reis om te ondernemen en we zijn blij een klein deel van die reis te zijn.

PROGRAMMA
Maandag 4 februari
19:00 Aanvang
19:30 Workshop: Tantra Anahata door Malou en Olaf
22:30 Nog even napraten met een kopje thee

Entree: 12 euro (online) of 15 euro (deurverkoop)
Gratis thee en water
Locatie: Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3 te Amsterdam

Facebookevent: here
Ticketlink: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/17413/tantra-anahata-ej-verbindingsavond