‘Contact meditation’ at Wajid

Donderdag 16 November
Tijd: 19.00 – 22.30
Locatie: Wajid Osho Meditatie Centrum, Den Haag
Entree: 10 euro
Gratis thee en water

Element: Water

‘Contact meditation’, connecting with the Third Eye’ door Leaf & Stone ?

De eerste workshop van deze serie met de focus op het element water. Voel hoe jouw energetische flow contact maakt met je diepe zelf of met de energie van de ander. Gebruik de ander als spiegel om naar jezelf te kijken of laat je raken door de ander. Ontmoet en ervaar alles wat al aanwezig is in het lichaam. Dit gaan we doen door middel van verschillende contactmeditaties afgewisseld met meer dynamische oefeningen, zoals ademtechnieken en acupressure op het lichaam.

Echte verbinding voelen met je diepste zelf of een intieme verbinding voelen met de ander kan zowel angst als verlangen oproepen. Weet dat beide emoties goed zijn voor het moment nu. Door vanuit het hoofd te dalen naar het hart kan je voelen wat je echt graag zou willen. Wil je je liever meer openen of eerder sluiten? Zelfs weerstand opmerken kan een interessante ontdekking zijn.

Ook besteden we aandacht aan het openen van de bovenste chakra’s door middel van Derde oog meditatie en maken we een begin met verbinden met een bijzondere trilling op deze aarde. Zie de eerste visuele kleuren die horen bij de kracht van 5D, die van de universele liefde.

Leaf & Stone begeleidt meditaties en healings in Den Haag. Naast verschillende soorten meditaties bij ‘Leaf & Stone’ helpt Malou anderen in contact te komen met hun persoonlijke begeleider. Zo kan ze je verder helpen op jouw pad van ontwikkeling of advies geven voor meer stroming in je leven. In de workshop combineert ze mindful meditatie met in contact komen met hogere energie. Ze leert je hoe je je bovenste chakra’s meer kan openen en zo meer inzicht te krijgen in je eigen levenspad.

PROGRAMMA
19:00 Inloop met thee
19:30 Contactmeditation door Leaf & Stone
22:00 Einde workshop. Ruimte om na te praten met een kopje thee

Eigentijdse Jongeren

De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!

Voor de komende weken hebben we in Den Haag een mooi programma voor jullie samengesteld:

WATER – 9 november – Tantric Soul Circle – Kjell & Madelief
WATER – 16 november – Contact meditation – Leaf & Stone
LUCHT – 23 november – Transformational Breathing – Erwin de Ryke
LUCHT – 14 december – Familieopstellingen – Mahalia van der Waal

Liefs,

Malou Tan & Eigentijdse Jongeren Den Haag

Link voor Facebook event