‘Tantra Manipura’ at Wajid

Donderdag 18 Januari
Tijd: 19.00 – 22.30
Locatie: Wajid Osho Meditatie Centrum Den Haag
Entree: 10 euro
Gratis thee en water

Element: Vuur

Tantra Manipura workshop
Een verdiepende workshop over het element vuur. Een zoektocht in het nieuwe jaar 2018 naar je innerlijke energiebron. Wat zorgt ervoor dat jij gaat stromen? Welke energiestroom in jou gaat moeiteloos vooruit? Wat is jouw bron van kracht?
Vaak zoeken we buiten ons naar de antwoorden over ons leven. Wat willen we écht graag doen of wat bepaalt onze identiteit? Door verschillende tantrische oefeningen keren we naar binnen en geven we de ruimte aan wat er in ons leeft. Leren we vertrouwen op wat er in ons zit en wil manifesteren.

Het Manipura chakra is het derde chakra en is een letterlijke vertaling voor ‘flonkerend juweel’. Het is dan ook toepasselijk voor een workshop die gaat over jouw innerlijk vuur. Het is de plek van de schat die je in je draagt. In deze workshop gaan we onderzoeken wat voedend is voor jouw eigen vuur. Je kan jezelf verbazen als je werkelijk kan voelen wat jouw innerlijk vuur laat aanwakkeren, zodat je kan gaan doen wat je echt graag wil. Daag jezelf uit om ontspannen en intuïtief te ontdekken.

Leaf & Stone begeleidt cirkels en healings in Den Haag. Naast verschillende soorten cirkels bij ‘Leaf & Stone’ helpt Malou anderen in contact te komen met hun persoonlijke begeleider. Zo kan ze je verder helpen op jouw pad van ontwikkeling of advies geven voor meer stroming in je leven.
In de workshop gebruikt ze tantrische oefeningen waardoor je in contact kan komen met je eigen levensenergie. Sinds 2016 leren Olaf en Malou bij het Centrum voor Tantra.

PROGRAMMA
19.00 Inloop met thee (deur sluit om 19.25)
19.30 Begin Tantra Manipura Workshop door Leaf and Stone
22:30 Einde workshop. Ruimte om na te praten met een kopje thee

Eigentijdse Jongeren

De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!

Liefs,

Malou Tan & Eigentijdse Jongeren Den Haag

Link voor Facebook event