Workshops at ‘Woodlands Festival’

Malou & Olaf zijn leden van de bijzondere conscious groep: De Paradijsvogels
Zo bieden ze met ‘Leaf & Stone’ mindful workshops aan op festivals.

 

Aankomend festival: Woodlands Festival!
Workshops: ‘Echt Contact’ & ‘Getting high on your own supply’ & ‘Sacred Cacao Ritual’
Datum: 2 t/m 3 juni 2018
Plaats: Bergen

De Paradijsvogels zijn een kleurrijke verzameling mensen die samenkomen en een ruimte creëren waarin alle aspecten van het leven gevierd worden. Het is een ruimte waarin mensen vrij zijn om zichzelf te ontdekken en daarin anderen te ontmoeten. Belangrijk daarbij is dat de paradijsvogel een fijne en veilige plek creëert om mensen te verleiden tot die ontdekkingstocht. Wij geloven erin dat door onszelf te zijn met onze eigen dans en kleuren, er een veilige ruimte ontstaat voor anderen om datzelfde te doen. Wanneer de paradijsvogels kleur bekennen, zullen anderen zich uitgenodigd voelen om hetzelfde te doen.

 

Doordat geen enkele paradijsvogel hetzelfde is, ontstaat er een diversiteit aan activiteiten. Deze variëren van workshops, yoga, meditatie, massage, kunstzinnigheid, muziek, optredens tot ceremonies. Hiermee proberen we mensen op een speelse wijze te verleiden tot meer bewustwording en verbinding. De paradijsvogel kan overal neerstrijken en nodigt iedereen uit om een stukje paradijs in zichzelf en in zijn omgeving te ontdekken. De paradijsvogels bouwen een eigen nest voor deze dans der verleiding. Daarnaast zijn er ook paradijsvogels die het heerlijk vinden om uit te waaieren en de zintuigen van anderen te prikkelen op allerlei manieren.

Indien gevoelig voor de dans der verleiding van de paradijsvogel, kan het hart wat verder openen. Door de activiteiten, prikkelingen, ontmoetingen en door aanwezigheid ontstaat ruimte. Waar ruimte ontstaat, volgt stroming en wanneer dit in het hart gebeurd manifesteert zich liefde. Met open en authentieke verbindingen met onszelf en anderen gaat de liefde stromen. En uiteindelijk hopen we dat de universele liefde groeit in eenieder en de magie van het leven zich aan iedereen mag ontvouwen. Ieder stapje in deze richting, brengt ons dichter bij het paradijs in onszelf.
Er zit een paradijsvogel in ons allen.

 

Omslagfoto: Pleun Perspective @ Woodlands 2018